Enric I. Canela

Avui ha hagut un debat organitzat pels estudiants entre els candidats al rectorat. Jo no he pogut ser-hi, però us mostro una pinzellada del que s’ha publicat en relació a les seves opinions sobre la governança universitària. Diu:

Sobre la comissió de governança del Parlament, que obre la porta que el rector el seleccioni un patronat, Ramírez ha rebutjat la intervenció política en l’elecció del rector i, en la mateixa línia, Bombí ha sentenciat: “No volem donar la mateixa imatge patètica d’altres institucions de l’Estat”.

En el mateix sentit, Gutiérrez ha recordat que la gestió del Parc Científic per part d’un patronat polític no ha evitat que sigui un dels principals problemes econòmics de la universitat, pel que ha criticat que s’imposi una “cascada de nomenaments” que ignori la participació estudiantil.

En canvi, Girona ha passat de puntetes pel procés electoral i s’ha centrat a indicar que la governança també és buscar una millor finançament i organització interna del centre per obtenir un “millor rendiment”.

Sobre la comissió de governança del Parlament, que obre la porta que el rector el seleccioni un patronat, Ramírez ha rebutjat la intervenció política en l’elecció del rector i, en la mateixa línia, Bombí ha sentenciat: “No volem donar la mateixa imatge patètica d’altres institucions de l’Estat”.

Bombí ha estat el candidat que més ha insistit a fomentar la relació de la universitat amb l’empresa per fomentar la inserció laboral dels alumnes i, així, ajudar a apaivagar l’atur juvenil, aportant els coneixements en innovació a les pimes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació