Enric I. Canela

Els que m’heu seguit, i molts dels que no, sabeu que el dia 22 de novembre se celebra la primera volta de les eleccions al rectorat de la UB. També, potser menys, sabreu que participo en la candidatura de Dídac Ramírez, l’actual rector. El meu àmbit, si la comunitat li dóna la confiança a Dídac Ramírez, serà la Política Científica. Sovint, la densitat dels programes fa que es llegeixin poc. Per això en aquesta curta entrada al bloc faré referència a la part del programa on apareixen els títols dels principals aspectes sobre els que m’agradaria treballar.

Són les següents:

  1. Reforç de les humanitats i les ciències socials
  2. Els investigadors en formació, clau per assolir el lideratge
  3. Aposta pel doctorat com a fonament de la nostra recerca present i futura
  4. Suport per augmentar els projectes de recerca
  5. Augment de l’atracció del talent
  6. Foment de la divulgació dels resultats de la recerca

Els detalls els podreu trobar al programa de Política Científica.

Jo, com Dídac Ramírez, no faig cap promesa que sàpiga que no pugui complir. Crec que tot el que hi trobareu es podrà desenvolupar si les coses, en l’entorn no van pitjor del que van ara. Estic convençut que ho podrem fer. La meva experiència en gestió universitària m’ho permet afirmar. Com a vegades es diu: l’experiència és un grau. Espero que ho podrem demostrar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació