Enric I. Canela

Si us interessa una crònica podeu llegir el bon resum que fa Orladiari (la fotografia és de l’esmentada publicació). M’abstindré de fer valoracions i comentaris sobre els diferents candidats, prefereixo no fer-ho ja que formo part de la candidatura de Dídac Ramírez. Ha estat un bon debat.

Només voldria comentar dues coses. La primera correspon a aquesta part:

Gutiérrez, que li ha retret a Ramírez el cessament dels vicerectors Gonzalo Bernardos i Carles Carreras, ha punxat en diverses ocasions sense gaire fortuna a Ramírez perquè digués el cost de la seva campanya electoral i ha qüestionat algunes despeses en assessorament -entre elles la de la periodista Sílvia Cóppulo, entre d’altres- ja que amb aquests diners, ha dit Gutiérrez, s’haurien pogut pagar els lectors que han hagut de marxar de la universitat.

“No em sembla bé que posi ombres de dubte sobre persones concretes, és impropi d’un debat universitari , ha dit Ramírez com a resposta a les crítiques sobre els assessors. La despesa en assessorament hauria estat de 200.000 euros, segons fonts de la candidatura de Gutiérrez.

Em sembla una barbaritat. O és un error d’impremta o no és cert. Algú es pot imaginar que una campanya al rectorat ocasioni despeses per 200.000 euros? Absurd. És una campanya ben modesta, ja es veu. La subvenció a cada candidat és de 3.000 euros. No arriben per a gaire i alguna cosa paguen de la seva butxaca, entre 300 i 1.000 euros.

La segona és:

Gutiérrez també li ha demanat explicacions a Ramírez per una suposada permuta de terrenys al 22@ i una possible venda a inversors privats dels terrenys del Servei d’Esports, a la Diagonal. Ramírez ho ha negat i ha dit que donaria una resposta a través de la seva web.

No ho entenc perquè El Triangle del 16 de novembre diu que Sandro Rosell dóna suport a Joaquim Gutiérrez perquè és l’únic candidat que abona el seu propòsit de construir el nou estadi culer a les instal·lacions esportives d’aquesta universitat.

Vagi per endavant que no em crec en absolut que Joaquim Gutiérrez tingui al cap això, però em sorprèn molt la pregunta.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació