Enric I. Canela

Com sempre, la Federación de Jovens Investigadores / Precarios escriu en defensa dels interessos de la ciència, especialment dels joves científics. Escriu avui El Ministerio de Hacienda y la burocracia paralizan la I+D+I española.

El desastre no és només la manca de diners, és la incapacitat de desenvolupar una gestió correcte. No compleixen res, ni compromisos, ni terminis. No havia vist mai una ineficàcia més gran que la del govern espanyol actual.

Denuncien que fa més de quatre mesos des de la publicació dels resultats provisionals de la convocatòria del programa de Formació del Personal Investigadors encara no s’ha publicat la resolució definitiva. Sembla que el ministeri de Montoro no acaba de donar el vist-i-plau. Montoro ho paralitza tot. L’època és dolenta, però la inutilitat la fa pitjor.

La Federación de Jovens Investigadores / Precarios exigeix que el Ministeri d’Hisenda se centri en la gestió eficaç del Tresor Públic, en lloc de sabotejar l’activitat científica, una àrea que hauria de ser considerada estratègica, juntament amb l’educació, la sanitat o els serveis socials , i no ser desmantellada, ja que són imprescindibles per sortir de la crisi. De la mateixa manera, exigim la immediata resolució de les ajudes FPI, després de 10 mesos d’espera. Ja n’hi ha prou de maltractar la ciència i els seus treballadors!

3 respostes a “Denúncia dels investigadors en formació al sabotatge que fa Montoro a la ciència”

  1. a 21 nov. 2012 a les 4:21 Xavier

    Enric,
    Cap novetat. Ja van ajornar la convocatòria dels Ramón y Cajal i dels de la Cierva perquè no se’n poguessin incorporar de nous enguany i menjar-se de facto una convocatòria. Aviat la recerca del país i la infraestructura que la sosté estaran a l’alçada de la que va haver de patir Santiago Ramón y Cajal, que no deuen saber ni qui era, el Montoro, el Wert i la resta de llumeneres que ens porten al caire l’abisme (amb ‘paso al frente’ posterior, per descomptat).

  2. a 22 nov. 2012 a les 7:21 Enric I. Canela

    Això, amb aquesta gent, és el no acabar.Inseguretat de tot tipus.

  3. […] dia 20 escrivia Denúncia dels investigadors en formació al sabotatge que fa Montoro a la ciència. La Federación de Jovens Investigadores / Precarios es lamentava de la desastrosa gestió del […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació