Jornada de reflexió a la UB


Enric I. Canela

Demà és un dia electoralment absurd. Reflexionarem a veure a qui votem com a rector per als propers quatre anys el dijous. Serà la primera volta i quatre candidats fan preveure dues voltes. La segona, amb els dos més votats, el dia 27.

Jo, com a membre de la candidatura de Dídac Ramírez, no reflexionaré gens perquè com és obvi el meu vot està ben clar.

Posaré unes paraules clau que improviso sobre de la candidatura de Dídac Ramírez, la candidatura de l’experiència: estabilitat, consolidació, lideratge, prudència, transparència, projecte, autonomia, sostenibilitat, coneixement, etc.

Jo afegiré alguna cosa que està en el programa però sobre el que ningú s’interessa en les diferents presentacions: l’increment del nombre i normalització institucional dels investigadors en formació. La clau del prestigi i futur de la nostra institució. Si voleu que ho fem, ja sabeu a qui votar.

Com que segur que també la majoria ja haurà reflexionat sobre el vot, suggereixo una reflexió sobre el paper fonamental que tenen aquests investigadors per a la UB.

2 respostes a “Jornada de reflexió a la UB”

  1. a 21 nov. 2012 a les 6:35 Alfons

    Molta sort, Enric!

  2. a 22 nov. 2012 a les 7:21 Enric I. Canela

    Moltes gràcies!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació