Enric I. Canela

El Parc Científic de la UdG intenta desenvolupar-se ajudant a l’economia competitiva a través dels joves emprenedors.

Ha engegat un projecte per ajudar les empreses gironines a tirar endavant idees emprenedores. L’objectiu és cercar aquelles propostes innovadores que les empreses tenen en ment, però que no s’han atrevit a tirar endavant, bé pel risc que els suposa, bé perquè s’escapen massa de la seva activitat. Ara, mitjançant aquesta iniciativa (batejada com a ‘Corporate Venturing’) el Parc s’encarrega de buscar equips de joves emprenedors que facin realitat aquests projectes. Ells creen una societat i l’única cosa que es demana a les empreses que han aportat la idea és que els facin una comanda inicial de 10.000 euros. De moment, gràcies a aquest programa, ja s’han creat tres societats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació