Enric I. Canela

El dia 20 escrivia Denúncia dels investigadors en formació al sabotatge que fa Montoro a la ciència. La Federación de Jovens Investigadores / Precarios es lamentava de la desastrosa gestió del govern espanyol quant a l’endarreriment de les beques.

Bé, finalment avui s’ha publicat la Resolució de 23 d’octubre de 2012, de la Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es concedeixen ajudes per a beques i contractes del programa de Formació de Professorat Universitari, en el marc de l’Estatut del personal investigador en formació, per substitució de renúncies i noves ajudes.

2 respostes a “Finalment, la resolució de les beques i contractes FPU”

 1. a 26 nov. 2012 a les 10:16 Nacho Aragonés

  Benvolgut Isidre,

  D’entrada, felicitar-te pel teu blog. El segueixo i l’utilitat de les seves informacions i reflexions son molt encertades.

  Només vull fer-te notar que aquesta resolució que esmentes de les beques FPU tan sols té per objecte concedir les beques de la convocatòria de l’any passat, a resultes de la resolució de recursos administratius i l’incorporació d’algun suplent.

  La resolució d’enguany es resoldrà, segons algunes informacions, a finals del mes de desembre.

  Salutacions,

 2. a 26 nov. 2012 a les 8:54 Enric I. Canela

  Hola Nacho,
  Enric, Isidre de segon, però no el faig servir. Moltes gràcies per seguir-me. M’agrada fer això i si a sobre és útil…
  M’ho poses pitjor amb aquesta informació. Quin desastre! Moltes gràcies.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació