Enric I. Canela

Llegia que l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol i Fundació CatalunyaCaixa van lliurar ahir 27 de novembre, uns ajuts econòmics per a nou metges, una farmacèutica i una llevadora que aquest any han acabat la seva residència.

L’objectiu és fer possible que, en els propers dotze mesos, continuï la vinculació laboral amb Germans Trias d’aquests professionals que han finalitzat la seva etapa d’especialització i que han destacat pel seu talent. Per aquest motiu, els ajuts s’han anomenat Germans Trias Talents i enceten el nou Programa Talents de Fundació CatalunyaCaixa.

Per optar als ajuts calia presentar un projecte de recerca, amb l’objectiu de fer una tesi doctoral, vinculat a l’Institut d’Investigació Germans Trias. Els projectes han estat avaluats per una comissió de professionals de Germans Trias i els ajuts estan valorats en 80.000 euros en total, aportats per Fundació CatalunyaCaixa, Fundació Institut Germans Trias i per la col·laboració de Laboratoris Shire en el cas d’un dels professionals. Sis professionals més han rebut accèssits, sense aportació econòmica però en reconeixement a la qualitat dels projectes de recerca presentats.

En el document de l’enllaç podeu llegir més al respecte.

El país té pocs diners, però la Fundació CatalunyaCaixa segueix fent petites grans accions.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació