Enric I. Canela

Llegia un article a OrlaDiari sobre els resultats de les eleccions al rectorat de la UB: Ramírez va guanyar en onze centres de la UB, i Girona en deu. A banda de l’anàlisi, interessant, les xifres són sobre vot total i les eleccions es fan sobre vot ponderat.

Tenia, jo mateix, un cert interès en veure com havia afectat el vot de cada mesa la resultat total i com el vot s’havia distribuït dins els centres. Mostro una taula si bé cal advertir que el Personal d’Administració i Serveis d’òrgans o serveis centrals està en unes determinades meses, de centres, i això modifica una mica la interpretació. Com que no puc fer aquesta separació ja que els vots dins la urna són iguals, mostro els resultats de les meses. Presento una columna de contribució (positiva o negativa) al resultat de Dídac Ramírez i una altra on es veu quin percentatge de vot ponderat va anar a Dídac Ramírez. La contribució es veu afectada per la mida del centre i per la participació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació