Enric I. Canela

“La ciència i la innovació a Espanya de la transició a la crisi” és la conferència que impartirà José Molero, catedràtic d’Economia Aplicada de la Universidad Complutense de Madrid, el proper 13 desembre, a les 19.30, a la Sala Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès.

Diu:

El món de la ciència a Espanya ha canviat radicalment des de l’arribada de la democràcia. El volum d’inversió, el personal, les infraestructures, les publicacions i altres indicadors li serveixen al ponent per dibuixar les grans línies d’aquest canvi. Quins han estat els sectors de major creixement? Quins anys s’ha impulsat més la ciència? Com ha afectat això a les infraestructures i el personal? La conferència se centrarà en posar de manifest el dràstic canvi de tendència inaugurat per la recessió i les retallades en els darrers anys, i les conseqüències que pot tenir en el descobriment i la innovació a Espanya. Moderarà l’acte Michele Catanzaro, periodista científic i membre de l’ACCC. La xerrada forma part del cicle Ciència en temps de recessió.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació