Amb R+D+i hi ha futur


Enric I. Canela

La Federación de Jovenes Investigadores / Precarios han fet un comunicat que titulen: Con I+D+I hay futuro. Tracta de fer públic l’escrit del Colectivo Carta por la Ciencia i convidar-nos a una concentració el dia 19 de desembre a les 13:30 hores a la Plaça de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid R+D+i. Una delegació de les organitzacions convocants lliurarà l’escrit(que podeu trobar als enllaços anteriors) a la seu de la Presidència del Govern.

Les organitzacions convocants organitzaran actes similars en les diferents comunitats autònomes i es coordinaran amb les instàncies europees que demanen una política europea més activa en R+D+i.

El col·lectiu carta per la ciència neix en defensa de la Recerca, el desenvolupament i la innovació sorgeix arran de la carta oberta per la ciència a Espanya de la que ja en vaig fer referència a Sense R+D+i no hi ha futur

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació