Enric I. Canela

Reprodueixo el missatge de la rectora de la UdG. Anna M. Geli, en defensa del model educatiu català. Les universitats catalanes es van unint a la defensa de la nostra llengua i del nostre dret a ser.

La Universitat de Girona, en la seva missió de transmetre coneixement i de formar professionals de l’educació, conscients de la seva tasca a favor de l’equitat i la convivència, creu decididament en la defensa de la llengua pròpia i en la immersió lingüística, model seriosament amenaçat per la nova legislació presentada.

La Universitat de Girona té el deure de vetllar per l’estudi, el desenvolupament i el prestigi de la llengua catalana, a través de la pràctica docent, de la recerca en profunditat i de totes aquelles accions que formin part de les obligacions marcades en els Estatuts de la UdG i en el seu compromís de defensa de la identitat cultural.

La Universitat de Girona s’oposa amb fermesa a qualsevol intent de laminar l’ensenyament en català i a qualsevol postura política que atempti contra la dignitat d’una llengua i d’un poble.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació