Enric I. Canela

Com cada quatre dissabtes, em tocava escriure un article per a L’Econòmic. Aquesta vegada és titula: Els graduats ben formats, la universitat i la innovació.

Amb un exemple proper, pretenc denunciar la manca d’esperit innovador del país i recordar, en un moment en el que tant es parla de transferir coneixement de la universitat a l’empresa, que, sense oblidar la importància de comunicar i aplicar a la societat el fruit de la nostra recerca, la millor transferència que fem, i hem de fer, les universitats és formar bons professionals, donar-los les eines per tal que es desenvolupin i, sobretot, lluitar per tal que s’incorporin a la societat persones joves, creatives i innovadores.

Quan de vegades se’ns critica, també s’oblida que els nostres graduats estan ben formats i no tenen res a envejar als d’altres països del nostre entorn. Potser caldria que la societat també aprengués a valorar-los i a no emprar-los com mà d’obra barata. Donar-los confiança i fer-los que s’adonin de les seves capacitats i vàlus-

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació