Enric I. Canela

Fantàstica notícia. Llegia que el HUBc (Health Universitat de Barcelona Campus) ha rebut la màxima qualificació (A) com a Campus d’excel·lència internacional pel seu ambiciós projecte en l’àmbit sanitari a tots els nivells: educació, assistència clínica, investigació, emprenedoria, impacte social i la interconnexió de tots aquests camps.

L’avaluació s’ha dut a terme per la Comissió Internacional de la Secretaria general d’Universitats qui, a través de la valoració de tots els projectes, ha puntuat molt positivament l’adquisició de nova tecnologia com el robot d’esprai de gas fred, la construcció de nous edificis i equipaments per docència/investigació, les noves col·laboracions amb centres de salut internacional, la participació a xarxes europees com l’EUROLIFE, la mobilitat internacional, la inauguració de nous centres biomèdics relacionats amb el HUBc com el centre biomèdic d’investigació Esther Koplowitz i la creació de congressos com el ‘Health Meeting Point’. També ha estat ressaltat molt positivament el gran impacte potencial que els projectes poden tenir a nivell regional, nacional i europeu.

I és que en l’últim any, el HUBc ha dut a terme 21 projectes amb els que ha incrementat un 6% el nombre de professors gràcies a la participació de professors estrangers, un 40% el nombre d’estudiants de  Doctorat, un 96% el personal d’investigació i un 26% els col·laboradors de l’ICREA.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació