Enric I. Canela

Llegia una notícia que no deixa de ser excel·lent. El Consell de Govern de la UdL ha aprovat avui per assentiment el pressupost de la institució per al 2013. Els comptes ascendeixen a 72.253.046,28 euros, el que representa un increment del 0,91% respecte a l’any anterior. Aquest document se sotmetrà a la consideració del Consell Social el proper dia 20 de desembre.

Esperem que això sigui així perquè les retallades amenaçadores indueixen a pensar que la gran notícia és mantenir-se.

De totes formes, el rector de la UdL, Roberto Fernández, confia que la Generalitat els pagarà, entre desembre i gener, la meitat dels 20 milions d’euros que els deu corresponents al curs passat. Així, ha assegurat, se’ls ha promès des de la direcció general d’Universitats.

Si no és així, les coses se’ls podrien complicar molt.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació