Enric I. Canela

A la convocatòria RecerCaixa de 2012 s’han presentat 369 projectes, que han estat avaluats per diferents panells coordinats i dirigits per l’AGAUR i una comissió conjunta la Caixa – ACUP ha fet la selecció final entre els que han obtingut les màximes puntuacions. Finalment, s’han seleccionat 25 projectes, que havien estat valorats pels experts com de màxima qualitat des del punt de vista científic i que, alhora, encaixaven en les finalitats de la convocatòria.

Els projectes finançats els podeu trobar en aquest enllaç.

La seva distribució per institucions és:

Entitat

Projectes seleccionats

Universitat de Barcelona (UB)

8

Universitat Pompeu Fabra (UPF)

5

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

3

Universitat Rovira i Virgili (URV)

3

Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1

Universitat de Lleida (UdL)

1

Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1

Institut d’Anàlisi Econòmica (IAE)

1

IDIBELL

1

Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica

1

Una resposta a “Projectes seleccionats de la convocatòria RecerCaixa de 2012”

  1. […] desembre comentava la selecció dels projectes que es finançarien en el Programa RecerCaixa (veure Projectes seleccionats de la convocatòria RecerCaixa de 2012). El Programa RecerCaixa, una iniciativa conjunta de l’Associació Catalana […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació