Enric I. Canela

Avui he anat a la presentació de l’informe Indicadors de recerca i innovació de les universitats públiques catalanes, elaborat per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) que s’ha fet a l’Aula Ramon y Cajal de la UB.

L’acte l’han presidit pel Dídac Ramírez, rector de la UB; Francesc Xavier Grau, rector de la Universitat Rovira i Virgili i president de l’ACUP, i Lluís Jofre i Roca, director general d’Universitats de la Generalitat. Francesc xavier Grau és qui ha fet la presentació d’un resum, breu, de les principals dades.

Els indicadors mostren la bona salut de la recerca universitària catalana, líder a l’Estat espanyol i bona en el context europeu malgrat que els recursos que s’inverteixen el sistema són menors que en altres països amb els que ens volem comparar. A l’enllaç de sobre podeu descarregar-vos l’informe. És curt i complet.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació