Enric I. Canela

Avui al vespre he dedicat una estona a anar a la presentació del llibre La Nueva governanza de los sistemes universitarios, publicada per l’Editorial Octaedro. Ell llibre és un recull de textos preparats per especialistes en la matèria i està coordinat per Barbara M. Kehm.

La presentació l’ha presidit Dídac Ramírez, rector de la UB, l’han acompanyat el secretari del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina, la degana del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats, Josefina Cambra, el director de l’ICE de la UB, Antoni Sans, i el director de l’editorial Octaedro, Juan León.

El llibre, del que he llegit l’índex i unes poques pàgines, és un magnífic recull de diferents formes d’enfocar la transició del model que tenim a algun model més adequat als temps que vénen. Anem tard si ens comparem amb altres països amb els que ens volem comparar.

Els parlaments dels presentadors, esplèndids. La meva recomanació: que a qui li agradi el tema, que se’l compri.

Una resposta a “La governança universitària, un problema viu”

  1. […] escrivia sobre la governança a La governança universitària, un problema viu. Claudi Alsina, el secretari del Consell Interuniversitari de Catalunya, en el seu parlament ha […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació