Enric I. Canela

Avui llegia al web de la UB que Francesc Cardellach, catedràtic del departament de Medicina, ha estat reelegit com a degà de la Facultat de Medicina. Aquests anys ha realitzat una bona feina, reconeguda.

Cardellach és un home ponderat, dialogant alhora que defensa els interessos del seu centre però sense perdre de vista el conjunt de la institució. Aquestes qualitats coincideixen amb una defensa gens ambigua del nostre país.

Felicitats degà.

3 respostes a “Continuïtat en el deganat de Medicina de la UB”

 1. a 21 des. 2012 a les 4:19 M Teresa Garcia Castanyer

  Celebro la continuïtat d’en Francesc Cardellach al capdavant de la Facultat de Medicina. Li desitjo molt d’encert.
  Enhorabona!

 2. a 23 des. 2012 a les 12:00 Francesc Cardellach

  No puc menys que agrair les paraules del Dr. Enric Canela al seu blog, que interpreto traslladables a la resta de companyes i companys que estem immersos en tasques de gestió des dels llocs de màxima responsabilitat dels diversos centres de la Universitat de Barcelona. Personalment, he de reconèixer que tinc la sort de disposar d’un excel·lent equip i de gaudir de la confiança majoritària de la Facultat de Medicina, un fet que encara em farà ser més exigent amb mi mateix per tal de no decebre els diversos col•lectius a qui em dec. Segueixo des de fa molts anys la trajectòria professional del Dr. Canela, i precisament pel seu sentit i entrega institucional em sento veritablement compromès en llegir les seves reflexions, sempre clares i contundents. Compartim objectius i inquietuds, i en aquesta seva nova responsabilitat com a vicerector de Política Científica li desitjo tota mena d’encerts, com ja ha demostrat a bastament en altres períodes de compromís amb equips rectorals anteriors. És un moment difícil que també afecta la Universitat de Barcelona, “la nostra”, i per això ara més que mai cal fer-li costat, sense que aquesta voluntat hagi d’anul•lar l’esperit crític, i a la vegada constructiu, que hauria de guiar les nostres actituds. Finalment, com fa esment el Dr. Canela, el meu pensament de compromís institucional cap a la Universitat de Barcelona va íntimament lligat al que sento pel meu país, ara més necessari que mai, i que en alguna ocasió he pogut deixar constància a l’empara de les moltes oportunitats que permeten els nostres òrgans de govern.
  Així doncs, sort i encert, també per a tu, benvolgut vicerector, en aquesta nova etapa. Per la universitat i pel país!

 3. a 24 des. 2012 a les 8:09 Enric I. Canela

  Francesc,
  El que aquí has escrit t’honora. Compartim el compromís amb la universitat i el país.
  Per davant de tot,només sóc un company que sap apreciar la feina i l’amistat.
  I moltes gràcies

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació