La por a la diferència


Enric I. Canela

Avui llegia un article del diari El País que diu que els rectors proposen pactar una selectivitat per evitar el caos. El nou projecte educatiu del Ministeri d’Educació, Cultura i esport proposa eliminar-la. A Catalunya ja ens hem manifestat per crear un model propi comú.

Un grup de rectors, aterrits per perdre la “tradicional homogeneïtat espanyola” que, com tothom sap, ha fet de l’estat líder en educació i altres coses, demanen proves vàlides per a tot l’Estat espanyol. Altres, però, són més “normals” i veuen bé la nostra proposta.

Jo imagino que Wert, tan amant d ela diferència, serà sensible a la pèrdua d’homogeneïtat.

Els rectors ara començaran a debatre tot això, dins de les comunitats autònomes i suposo que després a la CRUE. Jo no m’amoïnaria gens. Al Regne Unit funcionen prou bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació