Enric I. Canela

L’Associació d’investigadors en formació vinculats a la UdG diu que el Centro de Estudios Financieros (CEF) ha presentat el seté informe INNOVACEF, en el que han participat 800 investigadors. L’objectiu principal és comparar la confiança dels joves investigadors de l’Estat Espanyol amb els investigadors espanyols que treballen en altres països.

Les dades són interessants. Podeu llegir un resum en el web de l’Associació o ampliar la informació a l’enllaç original. També, si sou del col·lectiu, hi podreu participar en l’Informe 2013.

Una resposta a “El que pensen els joves investigadors”

  1. […] gener us comentava que havia sortit el 7è informe INNOVACEF (veure El que pensen els joves investigadors). Avui he vist l’informe INNOVACEF 2013, el 8è. Apareix sota el títol: Sólo el 20% de los […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació