Llegia que la UPC inicia una “refundació” per reduir un dèficit de 100 milions. L’aprovació, el 17 de desembre passat d’un document que obre les portes a la venda –o el lloguer, en algun cas– de part del patrimoni immobiliari de la institució, a la supressió de titulacions i a la reconversió de determinats campus va ser el centre de gairebé totes les converses i ja ha començat a generar les primeres reaccions de rebuig.

A final de novembre escrivia Risc d’ERO a la UPC. De moment no es parla d’això, imagino que dependrà de com funcioni el pla. Ignoro si parla de l’ERO. El gran problema està en què la Generalitat no només no té capacitat d’ajudar a les universitats, sinó que no els paga els deutes que té amb elles.

Una resposta a “Plans de la UPC per reduir el dèficit acumulat”

  1. […] La Vanguardia publica La UPC prepara un dràstic pla de viabilitat. Fa uns dies escrivia Plans de la UPC per reduir el dèficit acumulat on parlava de la “refundació” d’aquesta […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació