Enric I. Canela

M’ha agradat llegir que Laura Borràs serà nova directora de la Institució de les Lletres Catalanes. Avui s’ha fet una reunió constitutiva del Consell Assessor de la Institució de les Lletres Catalanes, presidida per Ferran Mascarell i posteriorment s’ha comunicat que Laura Borràs serà nomenada properament directora de la Institució.

M’agrada aquest nomenament per la capacitat de Laura Borràs i pel seu ideari nacional.

Laura Borràs treballa a hores a la UB, de professora associada, perquè per estrany que sembli, vist el seu currículum (mireu-lo per donar-me la raó), sorprenents configuracions astrals han fet que no tingui una posició estable.

Ara estic ben segur que farà una gran feina a la Institució de les Lletres Catalanes i confio que finalment acabarà on li correspon estar a la UB.

Una resposta a “Laura Borràs nova directora de la Institució de les Lletres Catalanes”

  1. […] com a directora general de la Institució de les Lletres Catalanes, dimecres en parlava (veure Laura Borràs nova directora de la Institució de les Lletres Catalanes) han publicat a IL3 una entrevista que li van fer fa un parell d’anys a La […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació