Enric I. Canela

Un regidor de l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, que és portaveu del Partit Popular diu que presentarà en el proper ple una moció per tal que la URV passi a denominar-se Universitat de Tarragona ja que això, diu, és una anomalia en referència a Barcelona, Girona i Lleida.

Bé la preocupació de l’home per la marca Tarragona, però no és competència de l’Ajuntament el nom de la universitat. Per altra banda, des de la URV diuen que ara tenen altres preocupacions i que la universitat està ben reconeguda.

El conflicte Tarragona – Reus, quan a capitalitat sempre ha estat present. Es va adoptar aquest nom per evitar problemes ja que les facultats estaven a les dues grans ciutats de les comarques de Tarragona. Hi ha gent que sempre té ganes de generar problemes allà on no hi són. Que s’amoïni pel finançament de la URV i no pel seu nom.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació