Enric I. Canela

The University State of California amb 23 campus, gairebé 427.000 estudiants i 44.000 treballadors entre professors i personal administratiu i de suport, està buscant maneres creatives de reduir costos de l’educació en un moment d’estrès econòmic. Per això estan recorrent a MOOCs (cursos oberts en línia i massius)per oferir opcions de baix cost per als estudiants.

Els cursos en línia seran gratuïts, però els estudiants que vulguin reconèixer els crèdits hauran de pagar només 150 dòlars, molt menys que el pagaria normalment un estudiant (entre 450 i 750 dòlars).

3 respostes a “Cursos en línia per estalviar diners”

  1. […] Sembla que a casa nostra s’han fet ressò del debat dels MOOCs (cursos oberts en línia i massius). Jo l’altre dia en parlava a Cursos en línia per estalviar diners. […]

  2. […] mes passat hi vaig parlar (Veure Universitats líders americanes col·laboren amb les de Barcelona, Cursos en línia per estalviar diners, Els MOOCs no són cap problema i Química […]

  3. […] Cursos en línia per estalviar diners […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació