Enric I. Canela

Sembla que a casa nostra s’han fet ressò del debat dels MOOCs (cursos oberts en línia i massius). Jo l’altre dia en parlava a Cursos en línia per estalviar diners.

TV3 en feia referència (Debat en el món universitari per l’aparició de cursos en línia gratuïts ofertats per universitats de prestigi). Jo no crec que representin cap perill per a l’ensenyament universitari de qualitat. Si poden ser un suport o, si s’estructuren, una fórmula per donar classe les universitats que desitgin donar formació en línia. Al meu apunt citava la Universitat de l’Estat de Califòrnia.

Per cert, els de TV3 s’han inventat el verb “ofertar”. Tots cometem errades, però criticaré sempre que els professionals dels mitjans no dominin la llengua o que no tinguin, els mitjans, sistemes de garantia de qualitat (revisors lingüístics).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació