Enric I. Canela

Ahir la Fundació Science Europe va publicar el document Embedding Social Sciences and Humanities in the Horizon 2020 – Societal Challenges. Es tracta d’un document breu, de quatre pàgines de text, que pretén influir en el futur programa Horitzó 2020.

Les conclusions diuen que la recerca europea en Ciències Humanes i Socials és líder mundial en moltes àrees. Les perspectives de recerca en Ciències Humanes i Socials són la clau per fer front a grans reptes de la societat en el futur i el seu paper al llarg del programa Horitzó 2020 ha de ser substancial. Simplement indicant aquesta ambició no donarà, però, lloc a la seva realització. Tot seguit presentem algunes recomanacions pràctiques sobre com les Ciències Humanes i Socials poden ser incorporades en els reptes de la societat d’una manera significativa i constructiva. Esperem amb interès el debat sobre aquestes idees amb la Comissió Europea i altres organismes pertinents, inclosos els Estats membres i els països associats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació