Enric I. Canela

La UB ha signat avui una renovació del conveni amb la institució portuguesa Cooperativa d’Ensenyament Superior, Politècnic i Universitari (CESPU), en el marc d’un dels projectes d’internacionalització del HUBc, el campus d’excel·lència internacional centrat en temes de salut que lidera la UB. El projecte consisteix a crear una delegació del HUBc a la seu de la CESPU, a Portugal, amb l’objectiu de desenvolupar projectes comuns en els àmbits docent i de recerca.

El conveni, signat el rector de la UB, Dídac Ramírez, i el president de la CESPU, António Almeida-Dias, com a màxims representants de les dues institucions, es durà a terme a partir de l’ajut concedit al HUBc dins del programa Enfortiment 2011 del Ministeri d’Educació. L’acte de signatura ha tingut lloc a l’Edifici Històric de la UB.

El projecte del HUBc inclou també implantar ensenyaments de formació professional al campus de la Salut de Bellvitge.

Podeu completar la informació a l’enllaç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació