Enric I. Canela

Llegia que el Patronat de la Fundació Universitària Balmes ha nomenat aquest dijous a Xavier Ferràs Hernàndez com a nou degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic.

En el procés de selecció s’han presentat fins a 49 candidats i han participat professionals experts, entre ells representants del món empresarial, si bé Ferràs ha estat elegit a proposta del rector de la universitat.

Ferràs (Manresa, 1969) és doctor en Economia i Empresa per laUB, llicenciat en Enginyeria Superior de Telecomunicacions per la UPC i té un màster en Business Administration (MBA) per ESADE, fins l’actualitat ha estat director del Centre d’Innovació Empresarial ACC1Ó, i ha ocupat altres càrrecs en el mateix organisme.

Conec a Ferràs i he llegit coses que ha escrit. És un excel·lent professional i una de les persones que conec que més coneix els temes d’Innovació i com aplicar polítiques efectives per afavorir la col·laboració universitat – empresa. La UVic ha fet un bon fitxatge.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació