Química MOOC


Enric I. Canela

M’ha agradat llegir que la UdG ha ofereix un curs MOOC (Massive Open Online Course) que es titula “Descubriendo la química: de la alquimia a las partículas subatómicas“. Coses de químic.

El curs començarà el mes de març, tindrà una durada de sis setmanes i serà virtual (tant la formació -en forma de vídeos- com l’avaluació -en forma de qüestionaris tipus test i altres mètodes telemàtics-) i en llengua castellana i subtitulats amb la mateixa, ja que el públic objectiu és el de parla hispana i portuguesa. Això de la llengua m’ha agradat menys, però ja se sap que som una llengua minoritària.

D’aquí un temps preguntarem als amics de la UdG com els hi ha anat.

Una resposta a “Química MOOC”

  1. […] S’han posat de moda els MOOC (cursos oberts en línia i massius). El mes passat hi vaig parlar (Veure Universitats líders americanes col·laboren amb les de Barcelona, Cursos en línia per estalviar diners, Els MOOCs no són cap problema i Química MOOC). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació