El Mundo Deportivo ens recorda el passat de Dídac Ramírez, rector de la UB, com a tresorer del Barça. Era el final de la temporada 2002-2003. Diu:

Semblava impensable que en tan poc temps el Barça, l’equip i el club, passés d’estar sumit en dificultats a ser el millor del món. Un canvi així em fa sentir optimista i tenir l’esperança que pugui ocórrer el mateix al país. Hi ha un paral·lelisme amb la societat, ara estem enfonsats, desanimats i enfadats com els barcelonistes llavors.

Però al Barça ja estaven Messi i la Masia amb Xavi, Iniesta, etc.

Podem seguir amb el paral·lelisme. No érem conscients del valor del planter. Potser avui estigui passant el mateix en altres ordres. Per això defenso tant l’educació en general i la superior en particular. Ha de ser considerada una prioritat. S’imaginen que en aquella època algú hagués decidit fer retallades a la Masia jo el futbol base? La sembra va canviar el cicle. Per això em preocupen les retallades en educació. Tenir cura nostra joventut és el futur.

Segueix, parla de futbol, però en tot moment hi ha consciència social.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació