Enric I. Canela

Fa uns dies que ho havia llegit, però avui ho publica la UB i ho reprodueixo.

La UB és la universitat que lidera el rànquing de producció global en recerca a tot l’Estat, segons l’article «Ranking de 2011 en producción y productividad en investigación de las universidades públicas españolas», publicat a la revista Psicothema i signat pels experts Gualberto Buela, M. Paz Bermúdez, Juan Carlos Sierra, Raúl Quevedo i Alejandro Guillén (Universitat de Granada) i Ángel Castro (Universitat de Saragossa). Les altres universitats més ben posicionades en producció científica són la Universitat Complutense de Madrid (UCM) i la Universitat de Granada.

No és un rànquing que m’agradi molt, tots els rànquings tenen defectes, però val més ser-hi i en una bona posició. Aquests rànquing no és just amb les universitats petites. Si voleu llegir la crítica aneu a Nova edició del rànking de Buela-Casal d’universitats espanyoles (producció i productivitat) de Miquel Duran i seguiu la pista.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació