Enric I. Canela

La política científica espanyola al “Nature Methods”. Llegiu A hit below the belt to Spanish science. Una bona descripció del camí de la glòria. Resumeix: In a report published last Thursday, the Spanish government released a sudden modification of the established rules pertaining to the financing of research projects sentencing the research community to more hardships.

Diuen fonts ben informades que Cristobal Montoro rebrà la medalla al mèrit científic.

Una resposta a “La ciència espanyola dóna la volta al món”

  1. […] més prestigioses del món. L’altre dia feia referència a un article a Nature Methods (veure La ciència espanyola dóna la volta al món). Ara és la revista Science que publica Lofty Goals in Spanish Research Plan. But Very Little […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació