Enric I. Canela

Carlos Andradas, president de la Confederació de Societats Científiques d’Espanya (COSCE), ha publicat avui un article a el diari El País titulat Necesitamos reglas clares. És un article dedicat a la barbaritat que ha fet el govern espanyol amb la resolució definitiva de convocatòria de projectes de recerca publicada al BOE al desembre de 2011 (veure Investigadors en estat de xoc).

Excel·lent article que us recomano i que acaba:

No dubtem de la bona voluntat de les persones que treballen a la Secretaria d’Estat de Recerca, però el sistema d’R+D+i necessita més que bones voluntats. Necessita compromisos creïbles i sostinguts. Regles clares i que es compleixin. Aquest Govern està donant mostres del contrari i el nostre sistema d’R+D+i es ressent. Com ho fa la confiança de la comunitat científica en la seva aposta per la recerca després episodis com aquest.

I jo dic: certament, s’estan carregant el sistema de recerca i expulsant els joves investigadors. Cal ser cec per no veure una cosa tan òbvia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació