Enric I. Canela

Els rectors de les universitats de la League European Research Universities (LERU), entre ells Dídac Ramírez de la UB, insten en una curta nota al Consell Europeu a mantenir els 80.00 milions d’euros proposats per la Comissió Europea al 2011 per al Programa Horitzó 2020. Consideren que és crucial per al desenvolupament i prosperitat europees.

Ho fan en un moment en que les restriccions pressupostàries posen en risc les polítiques d’R+D+i prèviament acordades. Esperem que el pes específic de les universitats de la LERU sigui suficient per a què el Consell Europeu mantingui l’esmentat pressupost.

Una resposta a “Lluita per mantenir el pressupost en R+D+i de la Unió Europea”

  1. […] dia escrivia Lluita per mantenir el pressupost en R+D+i de la Unió Europea referint-me a la demanda dels rectors de les universitats de la League European Research […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació