Enric I. Canela

He llegit que Barcelona serà la capital mundial de la formació i la recerca de les cardiopaties congènites gràcies al conveni signat avui per la Fundació Internacional de Cardiopaties Congènites de Barcelona (FICCB) i la Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca (VHIR).

L’acord preveu que el VHIR, un centre de referència en recerca mèdica que es troba entre els deu més importants del món, sigui el centre de referència per a la formació de metges i el desenvolupament de la investigació de les malalties cardiovasculars.

La Fundació Internacional de Cardiopaties Congènites, el president és l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu, finançarà la participació dels professionals en l’àrea de recerca de cardiologia pediàtrica en congressos i organitzarà una trobada internacional a Barcelona.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació