Desapareixen CESCA i CBUC


Enric I. Canela

Al juny del 2011 escrivia Els nous estatuts del CESCA. Ja feia mes d’una any que s’havia pres l’acord. CESCA vol dir des d’aleshores Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya.

Al maig de 2012 el Govern de la Generalitat i els Universitats Públiques van acordar establir el nou Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), que serà el resultat de la fusió dels actuals Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya (CESCA) i Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC).

Llegeixo que ara aquest acord s’anirà desenvolupant. L’objectiu fonamental del CSUC és la compartició o mancomunació de serveis acadèmics, científics i de gestió de les entitats consorciades, per tal de, potenciant les sinergies i les economies d’escala, aconseguir millorar-ne l’eficàcia i l’eficiència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació