Enric I. Canela

Llegia que el ministre d’Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert i el seu equip s’han reunit amb la presidenta de la Conferència de Rectors (CRUE), Adelaida de la Calle, i els seus col·laboradors més propers. Segons una nota conjunta del Ministeri i la CRUE, han manifestat avui la voluntat d’intensificar el diàleg i el debat amb tots els sectors implicats amb vista a aconseguir el més ampli esperit de consens i acord en les decisions sobre la reforma universitària. Han afegit que amb aquesta trobada es pretén acordar la forma de treball de cara a l’inici del debat sobre la reforma universitària. Les dues parts s’han compromès a utilitzar l’informe que redacti el Comitè d’Experts per a la revisió universitària que va nomenar Wert i altres documents com punt de partida. L’objectiu, indiquen, és obrir espais de diàleg conjunt sobre els aspectes més importants que requereixin ajustos per millorar la qualitat i eficiència del sistema universitari espanyol

Tant els representants dels rectors com els del Ministeri s’han interessat per treballar en estreta col·laboració pel convenciment que és necessari l’esforç comú de tots per consolidar i millorar la qualitat i prestigi de la Universitat espanyola.

Tinc tanta fer en aquest informe de la Comissió d’Experts com en la reunificació de Corea el 2013. Si el model de “disseny” de lleis del ministre segueix com fins ara, el més probable és que el ministre parli una mica amb els rectors i aparegui un document que no tingui res a veure amb el que hagin parlat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació