Enric I. Canela

Llegeixo que s’ha obert la XIV Convocatòria Premis Fundació Pfizer corresponent a l’any 2013. El termini per presentar les candidatures serà el 5 d’abril de 2013.

S’estableixen les següents categories per a les tasques presentats:

  • Recerca Bàsica.
  • Recerca Clínica o Salut Pública.
  • Recerca per a professionals sanitaris en fase d’especialització. Serà indispensable que els Treballs de recerca tinguin com a primer signant a un especialista en formació en un centre sanitari espanyol.
  • Millor Tesi Doctoral en Medicina, dirigida a llicenciats en medicina que hagin llegit la tesi i obtingut el títol de doctor l’any 2012 aconseguint la màxima qualificació en la seva institució.

Es valorarà, especialment, l’aplicabilitat futura dels resultats publicats en els articles i l’aproximació innovadora del treball desenvolupat.
No podran presentar-se aquells treballs que per la seva elaboració han estat finançats per Pfizer.

La dotació dels premis serà de 14.000 euros en les categories d’Investigació Bàsica i Clínica o Salut Pública, de 5.000 euros a la categoria de professionals sanitaris en fase d’especialització i de 3.000 euros en la categoria de millor tesi doctoral en Medicina. El destí econòmic dels premis serà per l’investigador que presenta l’article, o la tesi doctoral, i sempre estarà dedicat a continuar o potenciar la línia de recerca que ha presentat.

Podeu llegir les bases de la convocatòria aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació