Enric I. Canela

Llegeixo que demà, dilluns 11 de febrer, a les set del vespre, es presentarà a la Sala Prat de la Riba de l’IEC, en un acte que serà presidit per Joandomènec Ros, vicepresident de l’Institut, el llibre “Ciència i universitat a Catalunya. Projecció de futur”

A l’acte intervindran David Bueno i Claudi Mans i inclourà un debat amb alguns dels autors del llibre.

“Ciència i universitat a Catalunya. Projecció de futur” és el títol de l’obra editada per David Bueno, professor del Departament de Genètica de la UB, i publicada per Publicacions i Edicions de la UB en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Catalans. L’obra és prologada per Claudi Mans, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química de la UB, que perfila un panorama qualitatiu i quantitatiu de la situació actual de la recerca i el desenvolupament a Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació