Enric I. Canela

Llegia que Henkel líder en el desenvolupament d’adhesius compta amb dos laboratoris de recerca a Catalunya en col·laboració amb l’ICIQ i el PRUAB. L’activitat de Henkel amb aquestes dues entitats ha estat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb el Premi Nacional de Recerca al partenariat públic – privat.

L’any passat la companyia va signar un nou acord per invertir set milions d’euros a Catalunya per a la construcció de tres centres més. Ramon Bacardit, català, d’Igualada, establert a Düsseldorf, és el vicepresident mundial de recerca i desenvolupament d’adhesius de Henkel. El 2007 va ser nomenat Ambaixador d’Invest in Catalonia i ha desenvolupat una tasca molt activa en l’aposta per Catalunya com a lloc on establir aquests projectes d’innovació i recerca. Avui ens parla d’aquests centres i el coneixement que s’hi desenvolupa.

Diu Bacardit: Un dels pilars per seguir liderant el mercat d’adhesius és la innovació. Henkel destina el 3% de les seves vendes a R+D i, a nivell internacional, tenim nou centres de desenvolupament de tecnologies, 45 centres de desenvolupament de productes i diversos centres de “Open Innovation” en col·laboració amb universitats i centres de recerca, amb un total de 1.600 treballadors.

Heu llegit? Open Innovation.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació