Ahir el DOGC va publicar una convocatòria pilot de beques perquè les persones beneficiàries iniciïn la seva formació en els àmbits acadèmics i contribueixin al procés de millora de l’aprenentatge dels estudiants universitaris, tant en temes d’atenció propera a l’estudiantat com en l’elaboració de materials de suport a l’estudi, mitjançant activitats acadèmiques dirigides de suport al professorat de les universitats públiques del sistema universitari català i la Universitat Oberta de Catalunya. L’import de la beca per a l’estudiant és de 400 euros/mensuals i tenen una durada de tres mesos.

Aquestes beques es financen amb l’augment del preu de les matrícules del curs 2012-2013.

La data màxima de presentació de sol·licituds és el dia 22 de febrer.

Hi ha dues modalitats:

Modalitat A: beques per a estudiants de màsters universitaris en universitats públiques del sistema universitari català i a la Universitat Oberta de Catalunya per a activitats acadèmiques dirigides de suport al professorat. Per presentar-se cal estar matriculat, el curs 2012-2013, en un màster universitari d’una universitat pública del sistema universitari català o de la Universitat Oberta de Catalunya

Modalitat B: beques per a estudiants predoctorals d’universitats públiques del sistema universitari català per a activitats acadèmiques dirigides de suport al professorat. Per presentar-se cal estar matriculat, el curs 2012-2013, en un programa de doctorat de la universitat pública del sistema universitari català en la qual la persona sol·licitant demana la beca i ser beneficiari d’un ajut predoctoral de qualsevol programa oficial.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació