Enric I. Canela

Llegia que la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (Pudup) ha convocat aquest dimecres a estudiants i professorat a fer vaga el 28 de febrer per protestar contra les retallades, els acomiadaments, la pujada de taxes i la privatització de la universitat pública en Catalunya.

Així ho han anunciat representants de l’alumnat, personal d’administració i serveis i docents en una roda de premsa celebrada a la Facultat de Filologia de la UB, en què han avançat que aquesta setmana començaran les mobilitzacions per fer visible el conflicte.

El portaveu del professorat de la Pudup, Gerard Horta, ha avisat que o la gent assumeix que això s’ensorra, o en tres anys no hi haurà universitat pública.

Una resposta a “Vénen vagues de protesta a la universitat”

  1. a 20 febr. 2013 a les 11:20 Albert

    Ho posem una ratlla vermella de la que no podem passar, o realment s’acabà la universitat publica i a mes sense fer soroll. Ja va sent hora de posar límit a la nostra paciència. O potser ens pensem que d’aqui 5 anys, seguirem sent de les primeres d’Espanya encara? I algú recordarà que abans ho erem ? S’ha de dir prou !!!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació