Enric I. Canela

Llegia que l’exministre d’Educació Ángel Gabilondo ha manifestat que cap govern ni cap ministre només canviarà la universitat sense la comunitat universitària, defensant la importància que la presa de decisions en l’àmbit universitari es faci des de la participació i la democràcia. Ha dit que cap govern ni cap ministre canviarà la universitat sense participació perquè la universitat és una institució molt sàvia amb un joc de cintura espectacular i, si és una llei que no ha interioritzat com a seva, fa ‘clic-clac’ i torna a les mateixes.

Té raó Gabilondo. Agradarà o no, però poc a poc i amb acords es pot aconseguir canviar la universitat i millorar-la. Si volen anar massa ràpid no avançaran gens. Els ministres són efímers encara que alguns es creguin eterns.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació