Enric I. Canela

Al desembre comentava la selecció dels projectes que es finançarien en el Programa RecerCaixa (veure Projectes seleccionats de la convocatòria RecerCaixa de 2012). El Programa RecerCaixa, una iniciativa conjunta de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i l’Obra Social “la Caixa”. L’acte tindrà lloc a la sala Àgora de CosmoCaixa (Carrer Isaac Newton, 26 de Barcelona).

Bé, demà 22 de febrer, a les 11,30 h, tindrà lloc l’acte de lliurament dels 25 ajuts. L’acte estarà presidit pel rector de la UAB i actual president de l’ACUP, Ferran Sancho; el director general de la Fundació “la Caixa”, Jaume Lanaspa; i el secretari d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement, Antoni Castellà.

Dels 28 ajuts, 8 són per investigadors de la UB. Podeu veure la distribució al meu enllaç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació