Novartis creix a Catalunya


Enric I. Canela

De tant en tant alguna bona notícia econòmica. Llegia al web de Biocat que el Grup Novartis Espanya ha destinat prop de 60 milions d’euros a la planta de Barberà del Vallès per fabricar càpsules d’inhalació per al tractament de malalties respiratòries. El nou edifici de 5.200 m2 que acollirà aquesta línia de producció i el magatzem logístic, de 2.400 m2 més, ja estan construïts i entraran en funcionament properament. Així ho ha anunciat el seu president, Jesús Acebillo, que també ha explicat que aquest any s’acabarà una primera fase del projecte amb la posada en marxa de tres de les cinc línies productives previstes, i que fabricaran entre sis i set milions d’unitats anuals (la capacitat total serà de 36 milions d’unitats).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació