Enric I. Canela

Llegeixo que la Comissió d’Experts en Recerca i Innovació encarregada d’assessorar des de 2006 el Govern alemany considera en el seu informe anual, lliurat avui a la cancellera, Angela Merkel, que les principals propostes de reforma plantejades per l’Executiu en matèria d’R+D+i han fracassat.

D’una banda, la comissió reconeix que en els últims tres anys ha augmentat significativament els diners destinats a la recerca. Tanmateix, el gremi assessor critica en el seu informe que la coalició de govern no ha complert en els últims tres anys amb importants promeses com els incentius fiscals per R+D o l’augment de capital risc per a empreses dedicades a la recerca.

Una notícia de calat. Les crítiques són més àmplies, les podeu llegir. Una crítica allà on han augmentat els diners per a la recerca per no haver fet altres coses. Compareu això amb la calamitat que fueteja la nostra recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació