Enric I. Canela

Llegia que la UPF, la UAB, la Universitat Autònoma de Madrid i la Universitat Carlos III de Madrid, unides a la plataforma ‘Aliança 4 Universitats’ (A4U), han impulsat el primer grau en Filosofia, Política i Economia d’Espanya, pensat per formar les futures elits del país.

Aquest grau s’oferirà només a 40 alumnes per curs, la qual cosa li confereix un caràcter d’exclusivitat únic en l’oferta de les universitats públiques de l’Estat, tenint en compte que tampoc els centres privats ofereixen aquesta opció. Aquesta nova titulació es començarà a oferir a partir del proper curs 2013-2014 i el primer any es cursarà a Barcelona – un semestre a la UPF i un altre a la UAB -, mentre que el segon curs s’impartirà a Madrid – un semestre a cada una de les universitats de Madrid. Els dos cursos següents seran on vulgui l’estudiant, pensant que el tercer seria en alguna universitat de fora de l’estat espanyol.

Serà difícil entrar perquè 40 places… Tot i que això es faci a Oxford i Yale, no n’estic gens convençut. No és que ho vegi malament, no, ni molt menys. En aquest moment tots intentem oferir nous productes de qualitat, però estic més amoïnat per la qualitat global.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació