Enric I. Canela

Ahir va sortir el Times Higher Education World Reputation Ranking 2013. Aquest rànquing s’elabora a partir d’una enquesta i proporciona la llista de les 100 marques universitàries amb més força. Els autors indiquen que es basa més en un judici subjectiu que altra cosa. No es basa en dades objectives, però val més ser-hi que no hi aparèixer.

Cal dir que no és estrany que cap universitat catalana hi sigui, ja que tampoc hi són en els 100 primers llocs en els que no són tan subjectius. Com que només hi apareixen 100 universitats, no sabem on som.

Un resum ben treballar del contingut del rànquing el trobareu a Times Higher Education World University Rankings 2012-2013 en el bloc de Tomás Gómez i Xavier Puente.

Cal dir que és necessari treballar per ser a les millors posicions dels rànquings, no valdran res, no estaran ben fets, tindran defectes, però… Particularment m’imposo la feina de millorar la posició de la UB en aquests rànquings. Complex en un moment de gran crisi econòmica, però així el repte és més apassionant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació