Empreses start-up amunt!


Enric I. Canela

Llegia que Wayra Barcelona, l’acadèmia de creada per Telefónica en el seu programa d’impuls a start-ups ha tancat la seva primera promoció. Les firmes incloses en aquest procés han captat més de tres milions d’euros en finançament extern.

En aquest sentit, l’operadora ha precisat que la xifra mitjana obtinguda per cada start-up ha estat de 428.000 euros. Així mateix, aquestes empreses han tancat dos pilots amb Telefónica i tenen tres pilots més en projecte, per a la implantació i desenvolupament de les seves tecnologies en diferents negocis de l’operadora.

Em sembla una magnífica notícia que es dediquin 3 milions d’euros per fer enlairar empreses stat-up. La amnca de diners per a aquests projectes és un seriós handicap del país.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació